Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KEZDŐ WORKSHOP 2 és 4 ALKALMAS

Ár:
20.000 Ft
12.000 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

KIKNEK SZÓL ?

Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír. Gyorsan szeretnék megtanulni a módszer alapszintjét sok gyakorlattal.

MENNYI IDEIG TART?

Az egyik formája az edzésprogramnak, hogy kétszer találkozunk összesen és Te vagy TI egyedül gyakorolsz (gyakoroltok) otthon a következő alkalomig.
A második formája pedig egy "biztonságosabb" forma, mert mindkét alkalom után egy másik napon átismétlünk együtt mindent és utána megyünk tovább.

Hogy mennyi ideig tart egy alkalom az teljesen a létszámtól és a résztvevők fogékonyságától függ, de kb. 60 perctől 120 percig terjedhet.

Az első a 2 napos verzió, a második a 4 napos.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Első napon egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol megtanuljuk a védőtakarásokat, majd gyakorlatokat , végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a következő alkalomig hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek.
A következő alkalommal átbeszélünk mindent, a kérdésekre válaszolok. Ismétlünk. Újabb gyakorlatokat fogsz/fogtok megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsor.

Minden alkalommal kapsz majd hanganyagokat, melyekkel tudsz majd gyakorolni egyedül. Ezek a hanganyagok letölthetőek, így megmaradnak Neked. A későbbiekben ezek nagyon hasznosak lesznek ha valamit elfelejtesz. Kb. 50-60 gyakorlatot fogsz elsajátítani, ez egy alap szint ahhoz, hogy tornáztasd az arcodat otthon.

HÁNY FŐVEL INDUL EGY WORKSHOP?

Egyedül is részt vehetsz, de jelentkezők függvényében lehet max. 4 fő egy workshopon.

MILYEN KOROSZTÁLYNAK AJÁNLOTT?

25-75 éves korig bárki elkezdheti.

MIKOR INDUL A KÖVETKEZŐ PROGRAM?

Folyamatosan indul hétköznap és hétvégén is.

Ha a 4 napos programra szeretnél jelentkezni itt megteheted: 

https://www.arckondi.hu/szuperintenziv-edzes/

Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 08. 26.