Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KEZDŐ WORKSHOP 4 ALKALMAS

30.000 Ft
20.000 Ft
Menny.:db

Cikkszám: 998899889988
Elérhetőség: Raktáron
(3)
Gyártó: Arcmester

Leírás és Paraméterek

KIKNEK SZÓL ?

Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír. Gyorsan szeretnék megtanulni a módszer alapszintjét sok gyakorlattal.

MENNYI IDEIG TART?

Az egyik formája az edzésprogramnak, hogy négyszer találkozunk összesen ebből két alkalommal tanulunk, két alkalom pedig gyakorló óra. Az alkalmak között pedig Te vagy TI egyedül gyakorolsz (gyakoroltok) otthon a következő alkalomig.

Hogy mennyi ideig tart egy alkalom az teljesen a létszámtól és a résztvevő(k) fogékonyságától függ, de kb. 60 perctől 120 percig terjedhet. A két gyakorló alkalom pedig 30 perctől 50 percig tart.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Első napon egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol megtanuljuk a védőtakarásokat, majd gyakorlatokat ,végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a következő alkalomig hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek.

Második napon az első napon tanultakat gyakoroljuk be együtt.
A harmadik alkalommal átbeszélünk mindent, a kérdésekre válaszolok. Ismétlünk. Újabb gyakorlatokat fogsz/fogtok megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsor.

A negyedik alkalom megint begyakorlás együtt.

Minden alkalommal kapsz majd hanganyagokat, melyekkel tudsz majd gyakorolni egyedül. Ezek a hanganyagok letölthetőek, így megmaradnak Neked. A későbbiekben ezek nagyon hasznosak lesznek ha valamit elfelejtesz. Kb. 50-60 gyakorlatot fogsz elsajátítani, ez egy alap szint ahhoz, hogy tornáztasd az arcodat otthon.

HÁNY FŐVEL INDUL EGY WORKSHOP?

Egyedül is részt vehetsz, de jelentkezők függvényében lehet max. 3 fő egy workshopon.

Ha bármelyik edzésprogramot elvégzed, vagy egyéni órákra jártál hozzám, ÖRÖKÖS TAGSÁGOT kapsz, ami azt jelenti, hogy bármikor megkereshetsz kérdéseiddel és segítek. Ha elfelejtettél valamit, vagy nem vagy biztos Magadban keress meg! Nem engedem el a kezed! Ott leszek mindig.

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2021. 10. 09.
Érdemes elvégezni, rengeteg gyakorlatot tanultam meg, amiket hanganyagban meg is kaptam, így tudok egyedül is edzeni itthon.
|
2021. 10. 06.
|
2021. 10. 06.
Nagyon tetszett a workshop:)