Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Haladó 6 hónapos online arctorna edzés

Ár:
57.600 Ft
40.800 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ha elvégezted már a kezdő tanfolyamot, vagy jártál már arctornára, de kezdő szinten vagy, netán sokat felejtettél, ez a tanfolyam Neked szól. A kezdő tanfolyamhoz hasonló koncepcióval megyünk tovább, vagyis havonta lesz egy felkészítő  konzultáció velem, ahol megmutatok mindent, végigtornázzuk a gyakorlatokat és megbeszélünk mindent ami fontos ahhoz, hogy a hónap hátralévő részében Te egyedül tudj otthon gyakorolni majd. Ebben az időszakban tulajdonképpen megerősíted azt a tudást, amit a konzultáción tanultunk, és nem mellékesen  ezzel a gyakorlással szépen fejleszted az izmaidat és alakítod az arcodat. Ha közben bármi kérdésed merülne fel én itt leszek segítségként, kérdezhetsz. Nem engedem el a kezedet. Elkezdünk térben is dolgozni és sok új gyakorlatot és módszert tanítok majd izmaid fejlesztésére. Erősítjük a kezdő szinten tanult gyakorlatok erősségét.

MENNYI IDEIG TART A TANFOLYAM?

6 hónapig

Ez lényeges, hogy van aki többet tud gyakorolni, van aki kevesebbet, ezért nincs kötött időpontja a következő havi kezdésnek, akkor kezded el, amikor Te úgy érzed. Ez a havi bontás csak egy ajánlott általános időszak, ez lehet 2 hét is ha több időd van gyakorolni, de elhúzódhat két hónapra is, ha nem volt időd.

A legideálisabb az, ha folyamatos a gyakorlás, hiszen az izmoknak szükségük van a terhelésre ahhoz, hogy nőjenek.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Minden hónapban egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol bemutatom az aktuális hónap gyakorlatait, végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a hónap többi részében hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ottleszek. Amikor letelik a hónap, bejelentkezel a következő konzultációra és folytatjuk a tanulást.

Semmiféle kötelezettséged nincs, bármikor abbahagyhatod a tanfolyamot.

MENNYIBE KERÜL?

Ha egyben befizeted a 6 hónapot és akkor kapsz 20% engedményt 72.000,-Ft helyett 57.600,-Ft 

 

Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!