Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

4 ALKALMAS KEZDŐ WORKSHOP

30.000 Ft
20.000 Ft
Menny.:db

Cikkszám: 44554455
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Arcmester

Leírás és Paraméterek

KIKNEK SZÓL ?

Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír. Gyorsan szeretnék megtanulni a módszer alapszintjét sok gyakorlattal. A workshop létszáma nem meghatározott, 1-3 főig lehetséges a résztvevők létszáma, de lehetsz egyedül is.

MENNYI IDEIG TART?

Az egyik formája az edzésprogramnak, hogy négyszer találkozunk összesen ebből két alkalommal tanulunk, két alkalom pedig gyakorló óra. Az alkalmak között pedig Te vagy TI egyedül gyakorolsz (gyakoroltok) otthon a következő alkalomig.
Hogy mennyi ideig tart egy alkalom az teljesen a létszámtól és a résztvevő(k) fogékonyságától függ, de kb. 60 perctől 120 percig terjedhet. A két gyakorló alkalom pedig 30 perctől 50 percig tart.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Első napon egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol megtanuljuk a védőtakarásokat, majd gyakorlatokat ,végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a következő alkalomig hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek.
Második napon az első napon tanultakat gyakoroljuk be együtt.
A harmadik alkalommal átbeszélünk mindent, a kérdésekre válaszolok. Ismétlünk. Újabb gyakorlatokat fogsz/fogtok megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsor.

A negyedik alkalom megint begyakorlás együtt.

Minden alkalommal kapsz majd hanganyagokat, melyekkel tudsz majd gyakorolni egyedül. Ezek a hanganyagok letölthetőek, így megmaradnak Neked. A későbbiekben ezek nagyon hasznosak lesznek ha valamit elfelejtesz. Kb. 50-60 gyakorlatot fogsz elsajátítani, ez egy alap szint ahhoz, hogy tornáztasd az arcodat otthon.

AMIT TARTALMAZ:

- a 2 alkalom konzultáció (edzés) nagy gyakorlatú vezetőtrénerrel,
- 2 alkalom átgyakorló konzultáció (edzés) a vezetőtrénerrel
- a letölthető hanganyagok
- a folyamatos kontroll
- az esetleges e-mailes vagy online konzultációk
- a workshop után is bármikor tehetsz fel kérdéseket vagy kérhetsz konzultációt, segítek
- zárt segítő csoport

 

MIT TANULSZ MEG A WORKSHOPON?
 

Megtanítom neked, hogyan lehet az arcon lévő izmokat hatékonyan edzeni. Megmutatom milyen gyakorlatokkal hogyan érhetsz el jó eredményt a problémás területeken. Védőtakarásokat tanulsz, melyekkel megvédheted a bőrödet a torna alatt a gyűrődéstől. Megoldást kapsz arra, hogyan tüntesd el a szem alatti karikákat, vagy a sötét foltokat, hogyan feszesítheted a megereszkedett szemhéjakat, hogyan töltheted fel az ajkakat és hogyan tüntesd el vagy halványítsd a bajusz résznél a kis függőleges ráncokat, az orr melletti barázdákat, a homlok ráncait, a szigorú ráncot. A letölthető hanganyagok segítségével képes leszel egyedül is magabiztosan edzeni a teljes arcod.
A workshop végére egy könnyen használható alap szintű gyakorlati tudás birtokában leszel.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.