Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3 HÓNAPOS EGYÉNI ONLINE EDZÉSPROGRAM KEZDŐ ÜNNEPI AJÁNLAT

48.000 Ft
25.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 991122
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Arcmester

Leírás és Paraméterek

Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel! Most még bevezető áron!!

KIKNEK SZÓL ?
Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír.

MENNYI IDEIG TART?

3 hónapig

HOGYAN MŰKÖDIK?

Minden hónapban egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol bemutatom az aktuális gyakorlatokat, végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a hónap többi részében hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek.

Amikor letelik a hónap, vagy amikor úgy érzed, begyakoroltad az új gyakorlatokat , bejelentkezel a következő konzultációra és folytatjuk . Mindig átbeszélünk mindet, hogy biztos legyél Magadban. Sokat ismétlünk. Minden alkalommal újabb gyakorlatokat fogsz megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsorod. Egyéni edzésprogram, kifejezetten a Te arcodra szabva. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.

MENNYIBE KERÜL?

Az edzésprogram 48.000,-Ft most ünnepi ajánlatban 25.000,-Ft

Ebbe minden beletartozik,

- a 3 havi konzultáció (edzés) nagy gyakorlatú vezetőtrénerrel,
- a begyakorlás,
- a letölthető hanganyagok és a folyamatos kontroll,
- az esetleges e-mailes vagy online konzultációk (maximum havonta 1)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.