Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3 HÓNAPOS EGYÉNI ONLINE EDZÉSPROGRAM KEZDŐ

48.000 Ft
31.000 Ft
Menny.:db

JÓ HA TUDOD! Ha bármelyik edzésprogramot elvégzed, vagy egyéni órákra jártál hozzám, ÖRÖKÖS TAGSÁGOT kapsz, ami azt jelenti, hogy bármikor megkereshetsz kérdéseiddel és segítek. Ha elfelejtettél valamit, vagy nem vagy biztos Magadban keress meg! Nem engedem el a kezed! Ott leszek mindig.

Cikkszám: 363636
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Arcmester

Leírás és Paraméterek

Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.

Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel! Most még bevezető áron!!

KIKNEK SZÓL ?
Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír.

 

MENNYI IDEIG TART?

 3 hónapig 
 

HOGYAN MŰKÖDIK?
 

Minden hónapban egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol bemutatom az aktuális  gyakorlatokat, végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a hónap többi részében hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek.

Amikor letelik a hónap, vagy amikor úgy érzed, begyakoroltad az új gyakorlatokat , bejelentkezel a következő konzultációra és folytatjuk . Mindig átbeszélünk mindet, hogy biztos legyél Magadban. Sokat ismétlünk. Minden alkalommal újabb gyakorlatokat fogsz megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsorod. Egyéni edzésprogram, kifejezetten a Te arcodra szabva. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.

MENNYIBE KERÜL?

 

            Az edzésprogram 48.000,-Ft most akciósan 31.000,-Ft
 

Ebbe minden beletartozik,

- a 3 havi konzultáció (edzés) nagy gyakorlatú vezetőtrénerrel,
- a begyakorlás,
- a letölthető hanganyagok és a folyamatos kontroll,
- az esetleges e-mailes vagy online konzultációk (maximum havonta 1)

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.